Afspraken

Kom op tijd. Raadplegingen zijn enkel op afspraak.

Als u uw afspraak bij de dokter niet kan nakomen, gelieve deze dan ook zo snel mogelijk te annuleren zodat iemand anders geholpen kan worden. Bij het niet nakomen van een afspraak zonder verwittiging zal een vergoeding voor de kosten aangerekend worden.

Als u met 2 personen komt, gelieve dan 2 opeenvolgende afspraken te maken.


Wat brengt u mee naar de raadpleging?

1/ Identiteitskaart.

2/ Lijstje met onderhoudsmedicatie en gekende allergie├źn.

3/ Eventueel de verwijsbrief van uw (huis)arts.

4/ Wanneer je contactlenzen draagt, gelieve die dan uit te doen voor het onderzoek en breng je lenzen mee met de verpakking zodat we de naam, de sterkte,de diameter en kromming kennen.

5/ Betalen kan contant of met Payconiq of bankapplicatie (smartphone). Dr. Sofie Geens is niet geconventioneerd, wel geaccrediteerd.


Telefonisch contact

Op het nummer 0489/11.07.85. Indien ik niet opneem, kan u de voicemail beluisteren. Meestal is het mogelijk een voicemail bericht in te spreken (dit zeg ik duidelijk wanneer u naar het bericht luistert).

Indien u uitgebreide informatie wil, gelieve dan naar de raadpleging te komen. Er kan geen raadpleging gehouden worden aan de telefoon.


E-mail

Via e-mail kan geen afspraak gemaakt worden, kunnen ook geen medische vragen beantwoord worden en kan er geen advies gegeven worden. Het medisch geheim en uw privacy zijn niet voldoende gegarandeerd en er is de (tuchtrechterlijke) verplichting en het verstandig advies om pati├źnten te zien en te onderzoeken bij medische problemen. Bovendien is er geen garantie over de snelheid bij het beantwoorden.